فروشگاه فایل دانشجو (چهل سی) فروش فایل ارزان , فروش ارزان فایل, پروژه, پایان نامه, مقاله و ...

این فروشگاه بزرگترین دایرکتوری فروش فایل در ایران می باشد که بیش از 30000 فایل دانلودی در آن موجود است,

اطلاعیه فروشگاه

مراجعه کنندگان گرامی: به استحضار شما عزیزان می رسانیم به علت رعایت قوانین کپی رایت کلیه طرحهای توجیهی از مورخه 96/06/01 از فروشگاه فایل 4030 حذف گردید.

پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی               پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی در 26 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: مقدمهرب گوجه فرنگیمواد اولیهمراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگیشستشوبازرسی روی نوار (سورتینگ) خرد کردن و له کردن (پالپ)جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)تغلیظ در خلأ پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:فرآیند دماییآزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگیالف) آزمایشات فیزیکی َآزم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

تغییرات پس از برداشت در کلم بروکلی و کاهو طی انبارداری در اتمسفر آرگون هلیوم و نیتروژن و 2% اکسیژن

تغییرات پس از برداشت در کلم بروکلی و کاهو طی انبارداری در اتمسفر آرگون هلیوم و نیتروژن و 2% اکسیژن               پاورپوینت با عنوان تغییرات پس از برداشت در کلم بروکلی و کاهو طی انبارداری در اتمسفر آرگون هلیوم و نیتروژن و 2% اکسیژن در 25 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: چكيده مقدمهبررسی منابعمواد و روش ها نتايج و بحث مواد فنوليكمحتواي اكوينون هازوال كلروفيلنتیجه گیری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی

کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی               مقاله با عنوان کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی در فرمت ورد 26 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: سابقه و هدف مواد و روش یافته ها نتیجه گیری و توصیه ها مقدمه نانو فناوری مرطوب : نانو فناوری خشک نانو فناوری محاسبه ای اهمیت نان وفناوری در جهان امروز و اینده بشریت حوزه ساخت وتو لید مواد حوزه الکترونیک و رایانه سایر حوز ه ها عوامل موثر بر خواص ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

مراحل تولید قند

مراحل تولید قند               مقاله کشاورزی و تولید با عنوان مراحل تولید قند در فرمت ورد در 24 صفحه و شامل عناوین زیر می باشد: مقدمه اصلاحات صنایع قند ریژسیون تشکیل ساکارات از ساکاروز تکنولوژی قند مراحل عیار سنجی نحوه سنجش کیفیت خلال سه آزمایش برای تعیین طول خلال دیفوزیون انواع دیفوزیون عوامل موثر بر دیفوزیون کشش دیفوزیون خصوصیات شربت خام خروجی از دیفوزیون روش های تصفیه اوپراس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

آئین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)

آئین کار نگهداری در سردخانه (از مرحله برداشت تا نگهداری)               مقاله کشاورزی با عنوان آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تا نگهداري) در فرمت ورد در 11 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: پيش گفتار مقدمه ميوه ها و سبزيها - زردآلو- آئين كار نگهداري درسردخانه (ازمرحله برداشت تانگهداري) هدف ودامنه كاربرد مراجع الزامي1 اصطلاحات وتعاريف نرمي سنج2 آنتوسيانين ها دمه نسبي آمادگاه درجه روز شرايط برداشت محصول رنگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان
تعداد صفحه(2):